Vraagt u zich weleens af hoe …

u teksten zó kunt formuleren dat de boodschap in één keer duidelijk is?
u ervoor kunt zorgen dat uw jaarverslag steeds op tijd verschijnt?
u de organisatie van een evenement moet aanpakken?
u uw technische en kwaliteitsinformatie up-to-date en toegankelijk houdt?
uw personeels- of relatieblad of nieuwsbrief kan worden verbeterd?
uw medewerkers sterker kunnen worden in het schrijven van teksten?
de effectiviteit van uw website kan toenemen?
u de communicatie rond projecten en producten beter kunt regelen?

Ik help u graag en zorg ervoor dat u meer grip krijgt op uw communicatie.

Op freelance-, detacherings- of op interimbasis.Op deze website vindt u meer informatie over mij, wat ik voor u kan betekenen, verschillende praktijkcases en voorbeelden van werk voor organisaties in de bouw- en technieksector.

Verder vindt u bij referenties een overzicht van klanten uit deze sector en uitspraken van een aantal van hen over hoe zij de samenwerking met mij hebben ervaren.

Bij mijn werk kom ik regelmatig op bouwlocaties, in technische ruimtes of fabrieken, om te kunnen zien Ún beschrijven wat er in de praktijk gebeurt. Niet voor niets liggen mijn veiligheidshelm, veiligheids- schoenen en -hesje altijd in mijn auto.
Drijvende kracht achter ComBouwTech (communicatie voor de bouw- en technieksector) is Els Jelierse. QIk ben een ervaren tekstschrijver, redacteur en communicatieadviseur, die ook weet wat van belang is bij het organiseren van een zakelijk evenement.

Ik werk al jaren voor organisaties in de bouw- en technieksector. Hierdoor ben ik goed thuis in onderwerpen als techniek, bouw, kwaliteit, milieu, duurzaamheid en veiligheid. Graag zet ik me ook in voor úw bedrijf!